Ducati –
Panigale V4 S 2021

Megosztás

hamarosan

Ducati Panigale V4 S 2021

A Panigale V4 2020-as verziója még magasabbra teszi a lécet, az amatőrök és a profik számára egyaránt a magasabb szintű pályahasználatot tesz lehetővé. A számos finomításnak hála a motor felhasználóbarátabb, kevésbé fárasztó motorozást tesz lehetővé, valamint ezzel egyidejűleg vált még gyorsabbá nemcsak az egyes körökben, hanem az egész mért periódusban is.

Az Aero Pack fokozott védelmet nyújt a légáramlással szemben, javítja a jármű általános stabilitását, ezáltal növeli a motoros önbizalmát.

A Ducati és a Ducati Corse mérnökei összegyűjtötték a vásárlók visszajelzéseit és adatait a világ minden tájáról és a Superbike Világbajnokságról. Az adatok elemzése vezetett az aerodinamikai, váz, elektronikai és Ride by Wire mapping változtatásokhoz, amik növelik a motor stabilitását és kanyar sebességét, valamint biztosítják, hogy a motoros még magabiztosabbnak érezze magát.

Az “S” modell esetében Öhlins elektromos futóművel, amely az Öhlins Smart EC (Electronic Control) rendszer segítségével maximálisan kihasználja a Bosch IMU 6D potenciálját.

Ducati Panigale V4 S 2021

 

 

Visszahívást-, ajánlatot-, információt kérek az alábbi motorkerékpárral kapcsolatban: Ducati Panigale V4 S 2021

Ducati Panigale V4 S 2021 – videó

Fedezzen fel mindent az új Ducati Panigale V4 S 2021-es modelljéről.